Info

 

Maria Louise Suhr har høstet ros og anerkendelse for sit arbejde som modedesigner både i Danmark og i udlandet. 

Nyuddannet fra Designskolen Kolding vandt Maria Louise Suhr i 2008 konkurrencen Designers Nest. Samme år i 2008 startede Maria Louise Suhr firma med design af egen taskekollektion, Winter Stribes. En af taskerne var den officielle gave fra Designskolen Kolding til Dronning Margrethe i 2010.

Gennem årene har Maria Louise Suhr arbejdet som freelancedesigner for bl.a. Ecco Sko og Banco Sko, samt designet smykkekollektion til La Scala operaens giftshop Milan og National Museets museumsbutik.

Foruden sit eget design og freelanceopgaver har hun løbende afholdt udstillinger både i Danmark og i udlandet. Desuden har hun designet kostumer til teaterforestillinger og sangere.

Maria Louise Suhrs arbejdsopgaver spænder vidt med personlige farverige kunstneriske projekter og opgaver. Hun arbejder i et forum imellem mode og kunst med sit unikke og farverige design. Hendes arbejde fremstår personligt og ærligt. Kunsthåndværkermæssigt er hun meget grundig og detaljeorienteret i sit arbejde. 

I dag bor og arbejder Maria Louise Suhr i København, hvor hun arbejder med nye designopgaver. Desuden er hun i gang med at skrive en bog om baggrunden for de mange udstillinger.

Kontakt

Maria Louise Suhr
Mobil: +45 24 43 88 25
Mail: info@marialouisedesign.dk


Maria Louise Suhr får overrakt prisen Designers Nest.

Maria Louise Suhr får overrakt prisen Designers Nest.

Dronningen med taske fra Maria Louise Suhr's taskekollektion, Winter Stribes. Den officielle gave fra Designskolen Kolding i 2010.

Dronningen med taske fra Maria Louise Suhr's taskekollektion, Winter Stribes. Den officielle gave fra Designskolen Kolding i 2010.


Presse

 

Links

Magasinet Kunst

Flidspræmien – Historiens nyfortolkning
Interview med beklædningsdesigner Maria Louise Suhr


Presseudklip